Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Kübler munkaruha webshop szállítási, fizetési feltételei és a rendelés menete

   

A Webshopban megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak: Regisztrált ügyfeleink részére a megrendelt árut házhoz, illetve telephelyre szállítjuk. A folyamatban levő megrendelés állapotáról a vevőszolgálaton kaphat tájékoztatást.

Szállítási információk:

Szállítási díjak: Magyarország egész területére 10.000 Ft nettó rendelési értékig 1.000 Ft+Áfa, 10.000 Ft nettó rendelési érték felett díjtalan. A kiszállítási árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Az előzetesen szerződött partnereink, viszonteladóink számára ettől eltérően, a korábbi megállapodásban rögzített feltételek mellett, és a meghatározott árakon szállítunk munkaruhákat.

Szállítási cím: Budapestre és vidékre egyaránt szállítunk. Szállítási címként bármilyen cím megadható, a szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag módosítani nem lehet!

Szállítási mód - vállalt határidő: Webshopunkban a megrendelt árut 3 munkanapon belül házhoz szállítjuk, amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak. E-mailben értesítjük, ha a rendelt termék bármelyike nincs raktáron.

Szállító cég: A terméke(ke)t a GLS Hungária segítségével juttatjuk el az Ön által megadott szállítási címre. A szállító cég adatai:

 • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
 • Cím: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
 • Tel.: (+36 1) 802-0265
 • Fax: (+36 29) 886-610
 • E-mail: info[kukac]gls-hungary[pont]com

A szállító cég csak munkanapokon, 8:00 és 18:00 óra között végzi a szállítást. A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesíti Önt a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk, hogy olyan címet és szállítási időpontot adjon meg, amelyen elérhető a szállítás idejében. Ha bármilyen oknál fogva a szállító nem találja Önt a megadott címen, írásos értesítőt hagy a helyszínen, és további egy alkalommal újra megkísérli a kézbesítést. Ez többletköltséget nem von maga után.

Átvétel, meghatalmazás: A megrendelt terméke(ke)t a számlán szereplő, ill. a kézbesítési címen lakó, felnőtt korú személy, vállalkozások esetében a meghatalmazott munkatárs veheti át. További kérdés esetén állunk rendelkezésére, illetve a vevoszolgalat[kukac]kuebler[pont]hu címen is várjuk kérdéseit.

Számlázási információk:

Kedvezmények: Az előzetesen szerződött partnereink, viszonteladóink számára a megállapodásban rögzített feltételek mellett, és a meghatározott árakon szállítunk munkaruhákat.

A www.kublermunkaruha.hu webáruház  árai EURO-ban vannak megállapítva. A webáruházat működtető Kübler Hungary Kft. az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvénnyel összhangban, a számlát a vevő kérésének megfelelően Forintban vagy EUR-s pénznemben állítja ki teljesítési napján érvényes MNB által közzétett Euro középárfolyam szerint.

A webáruházban rendelő vásárlóink, partnereink tudomásul veszik, hogy a rendelés napján érvényes Euro árfolyam, és a számla teljesítéskor érvényes Euro árfolyam eltérhetnek egymástól.  Az eltérés többnyire olyan esetben áll fenn, amikor a megrendelés napján már nem lehetséges a számla kiállítása (pl munkaidő utáni rendelés, hétvége, ünnepnap) valamint olyan megrendelések esetében, amikor a megrendelt termékek teljes egészében, vagy részben nem állnak rendelkezésre, nincsenek raktáron így a szállítás azonnal nem teljesíthető.

Idézet az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény értelmezéséből: A számlán az áthárított adót akkor is fel kell tüntetni forintban, ha az ellenérték külföldi pénznemben kifejezett (Áfa tv 172 §). Külföldi pénznemben kifejezett adóalap esetén az adó forintban történő meghatározásakor az Áfa tv. 80. §-ában és 80/A. §-ában foglaltak figyelembe vételével kell eljárni. A forint összeg meghatározásához alkalmazott árfolyam olyan árfolyam lehet, amelyet belföldön pénzváltási engedéllyel rendelkező hitelintézet devizában eladási árként jegyez; vagy a Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban: MNB) illetve az Európai Központi Bank (továbbiakban: EKB) hivatalosan közzé tesz. Az MNB illetve az EKB árfolyam csak akkor alkalmazható, ha az adóalany az MNB vagy EKB árfolyam választására vonatkozó döntését az állami adóhatóságnak (bejelentő, változás bejelentő lapon) előzetesen bejelentette (az MNB és az EKB árfolyam együttesen nem választható). Az Áfa tv. az alkalmazható árfolyam meghatározása mellett a 80. § (1) bekezdésében azt is előírja, hogy a forint adat megállapításához milyen időpontban érvényes árfolyam alkalmazandó. Főszabály szerint az ügyletnek az Áfa tv. szerinti teljesítési időpontjában érvényes árfolyamot kell alkalmazni.

A törvény pontos szövege itt olvasható el.

A rendelés menete

 1. Vásárolni kizárólag a regisztrált felhasználók tudnak.
 2. Ha még nem regisztrált, regisztrációját a Bejelentkezés/Regisztráció menüpont alatt teheti meg.
 3. A regisztráció után lépjen be a Webshopba, melyet a felső menüsávban talál.
 4. Válassza ki a keresett termékkategóriát.
 5. A vásárolni kívánt termék alatt írja át a termékmennyiséget arra a számra, amennyit az adott termékből vásárolni kíván, válassza ki a megfelelő színt és méretet. Amennyiben egy bizonyos termékből több színt, és/vagy méretet rendelne, kérjük, használja az „Új tétel hozzáadása” funkciót, majd kattintson a kosár ikonra.
 6. A felső menüsorban az Adataim menüpont alatt, vagy fent a kosár tartalma menüpont alatt jut el a Rendeléshez, ahol vagy véglegesíti rendelését, vagy visszalép a Webshopba további termékek kiválasztása végett. A kosár tartalma megmarad visszalépés esetén is.
 7. Rendelésnél adja meg számlázási címét, szállítási címét (a kettőnek nem kell egyeznie). Végül válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot, valamint, hogy milyen pénznemben kéri a számlát.
 8. Ellenőrizze, hogy a kitöltött adatok megfelelőek-e.
 9. Ha minden adat megfelelő, nyomjon a küldés gombra.
 10. A rendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk.
 11. A rendelés folyamatáról a vevoszolgalat[kukac]kuebler[pont]hu címén kérhet tájékoztatást.

Kelt: Kazincbarcika, 2013-10-30

   

Kübler - Ma már több mint munkaruha

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás