Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Specifiq munkaruhák: A dolgos hétköznapokra

   

Az új SPECIFiQ termékcsaládunkat mintha a dolgos hétköznapok valós követelményeire szabták volna. Ezen termékcsaládunk ismérve a természetes- és műszál egyedi keveréke.

Amíg a 65% pamuttartalom a hordhatósági kényelmet növeli, addig a 35% poliészter tartalom a legkönnyebb kezelhetőségről gondoskodik. Így aSPECIFiQ termékeink szinte elnyűhetetlenek és tartósak. Megjelenést és kényelmet tekintve a termékcsalád meggyőzi Önt, mindezt párosítva a különösen ergonomikus és modern szabással és vonalvezetéssel.

Kübler munkaruha


MUNKARUHA IQ-VAL

Termékcsaládjainknak egyszerűen megvan mindene. Egészen a legapróbb részletig átgondoltak és viselőjének innovatív kialakítást valamint számos okos funkciót kínálnak. Ideje, hogy ezt az intelligenciát az Ön neve alatt is láthatóvá tegyük. Ezért tettük termékcsaládunk nevének végére az –iQ végződést.


FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét minden szempontból támogassa. Hiszen tudjuk, hogy mi múlik a dolgos hétköznapokon.

A fiziológiai munkaruhánkkal azt a víziót követjük, hogy kifejlesszük a második bőr egy fajtáját, mely az emberi bőrt célzottan támogatja. Erről már ma gondoskodunk egy intelligens funkciókból álló egyedi kombinációval, kiválasztott alapanyagokkal, modern dizájnnal és okos kialakítási részletekkel, hogy az ipari munkás, mesterember és bármely munkahelyen dolgozó ember mindig jól érezhesse magát - a legjobb feltételekkel a folyamatosan magas teljesítmény érdekében.

Ebben az ágazatban a KÜBLER biztosan a vezető munkaruha gyártók közé tartozik.

Élvezze Ön is ezt a teljesen új munkaérzést!

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás