Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Safety X Dress munkaruhák - Teljesen egyéni munkaruházat

   

A SAFETY X a KÜBLER innovatív egyéni védőruhája, mely optimálisan kombinálja a tényleges veszély elleni védelmet az egyedi követelményekkel.

Ezen moduláris egyéni védőeszköz-rendszernél a ruha védelmi fokozatát speciálisan a legkülönbözőbb felhasználási területekhez igazítottuk – a legnagyobb mértékű szabványoknak megfelelő munkabiztonság érdekében. A magas egyéni védőeszköz kompetenciánk és termékeink hosszú életű minősége által az Ön dolgozói a  KÜBLER SAFETY X ruhában mindig a biztonságos oldalon állnak.

Kübler munkaruha: Safety X Dress

A szabványok összeállításánál nem ragaszkodtunk feltétlenül a „biztonsági csomagokhoz“, hanem megvan a lehetőség, hogy összeállítsa az Ön teljesen egyéni védőruha kombinációját egészen nyolc szabványi megfelelőségig. Az egyéni védőruha (jóláthatósági, Kermel stb.) esetleges hímzett vagy szitázott emblémázásakor kiegészítő minősítést kell végezni. Egyéb esetben az eredeti minősítés érvényét vesztheti.

EGY ÚJ DIMENZIÓ A BALESETVÉDELEMBEN.
A SAFETY X a KÜBLER innovatív egyéni védőruhája, mely esetében a tényleges balesetvédelem és az egyedi követelmények optimálisan kombinálhatóak. Ebben a moduláris egyéni védelmi rendszerben a ruha védelmi fokozata illeszkedik a különböző alkalmazási területekhez – a szabványoknak leginkább megfelelő munkabiztonság.

A TELJESEN EGYÉNI VÉDELEM. SAFETY X IGÉNYEK SZERINT
A szabványok összeállításánál nem kötelező az általunk javasolt „biztonsági csomagot” választania, hanem megvan a lehetősége, hogy saját maga állítsa össze a teljesen egyedi védőruha-kombinációját nyolc különböző szabvány szerint. A speciális standardtól egészen az egyedi teljes védelemig. Csak keresse KÜBLER tanácsadóját.

A SAFETY X a KÜBLER innovatív egyéni védőruhája

Safety X Dress munkaruháink

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás