Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Reflect It - Egyedi munkaruha újdonság

   

Szeretne egy olyan munkaruhát, mely kiemelkedik a nagy tömegből és még vállalat logójával is tökéletesen harmonizál? Akkor Önnek a „reflect it!“ kell!

Reflect it egyedi munkaruha

Az általunk kifejlesztett felvasalható fényvisszaverő díszítést a legkülönbözőbb helyekre tehetjük fel a választott munkaruhára. A felvasalható fényvisszaverő díszítés az egyedi megjelenésről, és a biztonsági pluszról is gondoskodik. Ez az anyag nem más, mint a 3M partnerünk neves fényvisszaverő anyaga.

3M fényvisszaverő anyag

A világ vezető fényvisszaverő anyag márkájának az a feladata, hogy javítsa a munkabiztonságot a jobb láthatóság által. A 3M által elfogadott gyártóként a KÜBLER kizárólag a 3M™Scotchlite™ fényvisszaverő anyagot használja. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy rossz látási körülmények között is időben látható legyen.

   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás