Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Quality Dress munkaruhák - Generációk számára készített munkaruházat

   

A Quality-Dressnek évek óta jól megérdemelt helye van a KÜBLER kínálatában. A bevált termékcsaládunk neve önmagáért beszél. Ez egy abszolút megbízható munkaruha, sokféle színben és méretben kapható valamint nagyszerűen kombinálható.

Kübler munkaruha: Quality Dress

Most átdolgoztuk sokoldalú kollekciónkat és még jobbá tettük. A dinamikus vonalvezetés és az optimalizált fazon sokkal kényelmesebb viseletet biztosít. Egy új patni-dizájn gondoskodik a modern kinézetről.  Az érzékeny felületeket rejtett záródással védjük.  Ez a munkás hétköznapok során még szélesebb felhasználást jelent. Az overall, a deréknadrág és a mellesnadrág új térdvédő zsebe teljesíti az EN 14404 szabvány feltételeit (ehhez tartozó 8108 9119-45 cikkszámú térdvédő betéttel). Mindezen változtatások maximalizálják az ár-érték arányt, hiszen a minőség érvényesül!

Generációk számára készült munkaruha

Quality Dress munkaruháink

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás