Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Pulsschlag munkaruhák: Egy termékcsalád - 1000 apró részlet

   

Több dolog is van, ami miatt jobban érezhetjük magunkat munka közben. Ezek egyike a tökéletes Pulsschlag munkaruha.

Az új Pulsschlag termékcsaládunkkal növeljük a dolgos hétköznapok élvezhetőségét. Ez a munkaruha 65% poliészter és 35% pamut összetételű anyagból készült, így nyújtva Önnek a semmihez sem hasonlítható mozgásszabadság érzése mellett számos további innovációt, melyről soha többé nem akar majd lemondani. Legyen szó megjelenésről vagy akár funkcionalitásról.

A KÜBLER sok sikert kíván mindezek felfedezésében.

Kübler munkaruha


FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét minden szempontból támogassa. Hiszen tudjuk, hogy mi múlik a dolgos hétköznapokon.

A fiziológiai munkaruhánkkal azt a víziót követjük, hogy kifejlesszük a második bőr egy fajtáját, mely az emberi bőrt célzottan támogatja. Erről már ma gondoskodunk egy intelligens funkciókból álló egyedi kombinációval, kiválasztott alapanyagokkal, modern dizájnnal és okos kialakítási részletekkel, hogy az ipari munkás, mesterember és bármely munkahelyen dolgozó ember mindig jól érezhesse magát - a legjobb feltételekkel a folyamatosan magas teljesítmény érdekében.

Ebben az ágazatban a KÜBLER biztosan a vezető munkaruha gyártók közé tartozik.

Élvezze Ön is ezt a teljesen új munkaérzést!

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás