Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Ösztönző megjelenés:Pulsschlag Innováció

   

EASYBRAND

Az EasyBrand széleskörű megoldást kínál. Legyen az felvarrt vagy felvasalt embléma, logója, szlogenje illetve cégének színei tökéletes helyen ideális pozícióra lelnek. Erről mindenekelőtt a rendkívül a rugalmas és emblémázásbarát zsebmegoldás gondoskodik. De az intelligens vonalvezetés valamint számos egyéb szabad felület a háta részen, galléron, ujján és a láb- szárakon megteremti az ideális feltételt, hogy egyedivé tegye munkaruháját, beleértve a felismerhetőséget is.

Ösztönző megjelenés:Pulsschlag Innováció - Kübler munkaruha


REFLECT IT!

Aki jól néz ki, az egyben sikeres is. Ehhez munkaruhája is nagyban hozzájárulhat. Például a Reflect it! megoldással – hiszen a formatervezett fényvisszaverő elemek a sportos megjelenés mellett egy biztonsági többletet is nyújtanak. A mellrészen, az oldalán valamint a hátán elhelyezve a minden oldalon meglévő fényvisszaverődés jelentősen növeli a láthatóságot. A dinamikus vonalvezetés illeszkedik az Ön alakjához, ezáltal kölcsönöz meggyőző, öntudatos megjelenést.

   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás