Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Organiq munkaruhák: Az intelligens munkaruha

   

Ahogy a munkához a szünet, úgy tartozik a kényelem érzete a munkaruhához

Mindazok, akik minden nap keményen dolgoznak, lelkesedni fognak a kifejezetten természetes ORGANIQ termékcsaládunkért. Hiszen ebben a 100% pamutból készült munkaruhában abszolút jól érezheti magát. Minderről az organikus és különösen bőrbarát alapanyag valamint a számos rafinált részlet gondoskodik, mint pld. az okostelefon-tartó zseb, melyet egyidejűleg bújtatóként is használhat.

Kübler munkaruha


MUNKARUHA IQ-VAL

Termékcsaládjainknak egyszerűen megvan mindene. Egészen a legapróbb részletig átgondoltak és viselőjének innovatív kialakítást valamint számos okos funkciót kínálnak. Ideje, hogy ezt az intelligenciát az Ön neve alatt is láthatóvá tegyük. Ezért tettük termékcsaládunk nevének végére az –iQ végződést.


FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét minden szempontból támogassa. Hiszen tudjuk, hogy mi múlik a dolgos hétköznapokon.

A fiziológiai munkaruhánkkal azt a víziót követjük, hogy kifejlesszük a második bőr egy fajtáját, mely az emberi bőrt célzottan támogatja. Erről már ma gondoskodunk egy intelligens funkciókból álló egyedi kombinációval, kiválasztott alapanyagokkal, modern dizájnnal és okos kialakítási részletekkel, hogy az ipari munkás, mesterember és bármely munkahelyen dolgozó ember mindig jól érezhesse magát - a legjobb feltételekkel a folyamatosan magas teljesítmény érdekében.

Ebben az ágazatban a KÜBLER biztosan a vezető munkaruha gyártók közé tartozik.

Élvezze Ön is ezt a teljesen új munkaérzést!

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás