Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

A munkaruhák alkalmazási területei

   

A munkaruhák sokféleségét és változatos kialakítását a felhasználási területek sokszínűsége hozta létre. Az adott tevékenység munkavégzési körülményeihez kell igazodnia a munkaruha szabásának, alapanyagának, kikészítésének, sőt még a színének is.

Munkaterületek

Válasszunk megfelelő munkaruhát a különleges igénybevételekhez

 • Gyógyszergyártás: A különféle veszélyes anyagok ellen, jól ellenálló vegyvédelmi és antisztatikus ruházatot kell biztosítani.
 • Vegyipar, kozmetikumok gyártása: Hasonlóan a gyógyszergyártáshoz, a felhasznált veszélyes anyagoknak ellenálló és antisztatikus ruházat mellett lángálló védőeszközre is szükség van az adott területen.
 • Olajipar: Itt is szükséges az olajnak és származékainak ellenálló, antisztatikus és a technológiának megfelelően lángálló védőruházat biztosítása.
 • Húsipar: Feltétlenül biztosítani kell, a vágás és szúrás elleni lamellás-, vagy lánckötényeket. Emellett feltétlenül szükséges az eldobható higiéniás termékek használata.
 • Élelmiszeripar, konzervipar: Hasonlóan a húsiparhoz, fontos az eldobható, egyszer- használatos védőeszközök biztosítása.
 • Bányászat: Elengedhetetlenül fontos az antisztatikus védőruházat ezen a robbanás veszélyes munkahelyen.
 • Erdőgazdaság, fakitermelés: A láncfűrésszel dolgozók részére a megfelelő védőruházat életmentő fontosságú, természetesen együtt használva az egyéb egyéni védőeszközökkel.
 • Építőipar, útépítés: Külső téli munkahelyeken feltétlenül biztosítani kell a szélsőséges időjárási körülmények elleni és jó láthatósági védőruházatot. A legjobb választás a jó láthatósági „négyfunkciós” kabátok használata, hiszen ezek egyben biztosítják az összes védelemi lehetőséget.
 • Elektromos szolgáltatóipar: A kis és nagyfeszültségű távvezetékeken dolgozóknak viselniük kell az ívvédő ruházatot, kiegészítve a többi egyéni védőeszközzel, amelyek együttes használatával érhetjük el a teljes védelmet.
 • Logisztika, szállítmányozás: A közlekedésben résztvevőknek minden esetben biztosítani kell a jó láthatóságot biztosító védőruházatokat.
 • Köztisztasági szolgáltatatás: A 3. osztályú teljes védőruházat biztosítása elengedhetetlen.

Munkaruha webáruház

   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás