Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

A munkaruhák alapanyagai

   

Alapanyagraktárunkban több százezer méter alapanyag van, mellyel biztosítjuk a zökkenőmentes gyártást.

Termékeink a piacon fellelhető szinte minden alapanyagtípusból rendelkezésre állnak, legyen az 100% pamut, pamut gazdag, vagy műszál gazdag, ill. speciális funkciók ellátására készült alapanyagok pl. sav-ill. lángálló, vízlepergető, kiemelt kopásállóság.

Kübler munkaruha: Munkaruha alapanyagok
 • Pamut: Ez a legkedveltebb alapanyagaink egyike, mely különösen borbarát, hőmérséklet kiegyenlítő és jó nedvszívóképességű.
 • Megerősített pamut: Poliészter hozzáadásával a pamut nagyobb szilárdságú és mérettartóbb lesz. Ezáltal könnyebben kezelhető és jobban megtartja a pamut jó tulajdonságait.
 • Kevertszálas alapanyag: Itt összekapcsolódik a pamut pozitív tulajdonsága a műszállal. A pamut jó tapintást, puhaságot és jó viselhetőséget kölcsönöz – a műszál gondoskodik a stabilitásról, rövid száradási időről és érzéketlen a szennyeződésre is. A magasabb poliészter tartalmú anyag nagyon könnyen kezelhető és strapabíró.
 • CORDURA®: Kitűnik a nagyon jó kopásállósága által. A KÜBLER kollekcióban mindenekelőtt olyan helyen kap szerepet, ahol extrém igénybevételnek van kitéve a ruha. Ez a DuPont védjegye.
 • KERMEL® A90: Az alapanyag összetétele 99 % Kermel metaaramid és 1 % Beltron antistatikum. Tulajdonságai: hőálló, antisztatikus, nagy mechanikai szilárdságú, vegyszerálló és puha tapintású.
 • DOW XLA: XLA az egyetlen Alkene alapú sztreccs szál, mely ötvözi a hőállóságot a vegyszerállósággal és így magasabb élettartamot garantál. Az XLA tartalmú alapanyagok jól tűrik a hőmérsékletet és a vegyszereket, ami szükséges egy magas minőségű kikészítéshez. Az XLA szál az egyetlen elasztikus szál, mely ötven 95 °C mosás és szárítás után is formatartó. Optimális mozgási szabadság – nedvességelvezető rendszer – kellemes tapintás – nagy szilárdság – kiváló mérettartósság – tökéletes forma – komfort és teljesítőképesség – mérettartósság és nyújthatóság ismételt mosás és szárítás után is.
 • NYLON (POLIAMID): A nylon minden szintetikus szál közül a legjobb értékekkel rendelkezik a szakítószilárdságot és kopásállóságot illetően. Gyorsan szárad és saját súlyának is csak kb. 5 %-át veszi fel a nedvességből.
 • Poliészter: Minden másnál jobban felveszi a nedvességet, jó tartóssága van, mérettartó, színtartó. A legpuhább, legfunkcionálisabb viselési tulajdonságokat megtalálja az ebből az anyagból készült termékekben.
 • LYCRA (Elasztán): Ha elasztikusságról van szó, akkor ez a szál szinte mindig megtalálható. Mindenekelőtt a sztreccs anyagoknál és a passzéknál alkalmazzák.
 • VISZKÓZ: Egy mesterségesen előállított cellulóz alapú alapanyag. A természetes szálak jó viselési tulajdonságaival kikészítve.
 • SANFOR®: A SANFOR® anyagoknak nem jelent gondot a többszöri mosás utáni mérettartósság. Az speciális gépen mechanikusan zsugorított anyagból készült ruha magas igénybevétel esetén is megtartja formáját.
 • MERCERIZÁLÁS: A pamutnak selymes fényt kölcsönöz, mely a mosást követően sem tűnik el.
 • APPRETÁLÁS: Speciális kikészítési eljárás során az alapanyag tulajdonságait pozitívan befolyásolják.
 • FC-KIKÉSZÍTÉS: Ez egy különleges eljárás, melynek során az alapanyag kémiai anyagok hozzáadásával víz- és szennytaszítóvá válik, mégis megmarad a légáteresztő képessége.
 • PROBAN®: 100 % pamut, melyet lángálló polimerekkel készítenek ki, ám ezzel együtt a pamut természetes tulajdonságai megmaradnak.
 • BROKEN TWILL anyag a KÜBLERTOL: Az anyag kötésének és szálbeállításának egy újonnan kifejlesztett kombinációja. Új külső optimális használati tulajdonságok mellett.
 • coldblack®: Speciális kikészítési technológia, mely csökkenti a meleg elnyelését.
 • ANTISZTATIKUS SZÁL: Olyan szál, mely vezetőképes és nem töltődik fel elektrosztatikusan.
   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás