Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Kübler Weather Dress munkaruhák - Minden időben, minden munkához

   

Legyen eső, fagy, szél vagy sötétség - WEATHER-DRESS téli munkaruháink még extrém időjárási viszonyok között is optimális kényelmet nyújtanak.

Weather Dress

Fedezze fel termékeinket, melyek a szabadban végzett munkát sokkal kellemesebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik. Alkalmazási területek szerint minősítve, kiváló minőségű munkaruhánk a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. Erről többek között a lélegző, ellenálló szél- és vízálló alapanyagaink valamint számos funkcionális részlet gondoskodik. Tegye magát ellenállóvá az időjárással szemben a KÜBLER ruhájával.

SKYTEX® - A KÜBLER-FÉLE IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM
A SKYTEX®  - Protect termékek a strapabíró cérna és speciális alapanyag szerkezet teszi különösen ellenállóvá és kopásállóvá. A speciális felületkezelésnek köszönhetően a textíliák ezen felül válnak kiegészítőleg szenny- és víztaszítóvá. Megfelelő többrétegű ruházattal elérhető az időjárás elleni védelem.

IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM
Legyen eső vagy hó, nedves vagy hideg – termékeink a melegen tartó alapanyagaikon keresztül, a funkcionális részletekkel és kialakítási jellemzőkkel valamint különböző színekkel és modellekkel minden helyzetben a megfelelő felszereltséget nyújtják. Teszik mindezt a kellemes munkavégzés érdekében a hideg évszakban is.

SOFTSHELL - A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYÉRT
A Softshell anyagok a legnagyobb kényelmet garantálják. A sztreccs alapanyag szerkezet különösen lélegző, könnyű, strapabíró valamint szél- és vízlepergető tulajdonságú. Kívül sima, robusztus és könnyen kezelhető. Belül nagyon finom bélés gondoskodik a melegről.

LÁTHATÓSÁG - NAGYOBB BIZTONSÁG A JÓL LÁTHATÓSÁG ÁLTAL
A láthatósági szortimentünkkel Ön még extrém időjárási körülmények között is a teljesen biztos oldalon áll. Kizárólag a 3M partnerünk kiváló minőségű fényvisszaverő anyagát használjuk. Minden egyes termékünk megfelel az EN 471 láthatósági szabványnak.

Munkaruha webáruház

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás