Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Inno Plus Dress munkaruhák - Innovativ munkaruházat

   

Kübler Inno Plus Uni innovativ coldblack® technológia. A Kübler Inno Plus tovább fejlődött. Egyrészt a kedvelt kollekció kapható az egyszínű Uni kivitelben is. Másrészt a modelleket már fekete színben is kínáljuk a Schoeller Technologies AG egyedi coldblack® technológiával.

Kübler munkaruha: Inno Plus Dress

Ez az eljárás csökkenti a napon a sötét ruházat felmelegedését és gondoskodik a megbízható UV-védelemről. Ezen túl az új termékeket optimálisan igazítottuk a kedvelt kétszínű Inno Plus-ruháinkhoz. Így tökéletesen igazodnak a K-System-termékeinkhez és számos kombinációt tesznek lehetővé.

Klassz dolog a Kübler Inno Plus Uni innovativ coldblack® technológia

Inno Plus Dress munkaruháink

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás