Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Image Vision munkaruhák - Fantasztikusan részletgazdag munkaruházat

   

Az Image Vision modelljeivel Ön felnőtt minden követelményhez. A termékek számos praktikus funkcióval, részletgazdag dizájnnal valamint a legjobb anyagokkal rendelkeznek!

Kübler munkaruha: Image Vision

A 65% pamut és 35% poliészter összetételű alapanyag olyan kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony elszennyeződés, nagy kopásállóság, a legkényelmesebb viselet, s mindezt a dinamikus vonalvezetése garantálja. A fényvisszaverő paszpól pedig a jobb láthatóságról gondoskodik!

A nagy érdeklődésre való tekintettel bővítettük termékkínálatunkat: Új színkombináció az antracit / középpiros valamint a deréknadrágunk könnyebb, 240 g/m² súlyú anyagból is kapható. Fedezze fel az Image Vison termékek részleteinek gazdagságát!

Fantasztikusan részletgazdag munkaruha

Image Vision munkaruháink

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás