Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Image Dress munkaruhák - Verhetetlenül sokoldalú munkaruházat

   

Magával ragad az Image Dress New Design teljesen új sokfélesége. Az 5 különböző modell és 10 attraktív színösszeállítás, a bővített méret szortiment és modern eltérő színű tűzés mellett mindenekelőtt az új, innovatív vonalvezetés az új termékcsalád fő ismertetője.

Kübler munkaruha: Image Dress

A dzseki lehajtható állógallérja gondoskodik a sportos megjelenésről. A hosszított háta rész és az új bőséghajtás különösen kényelmes viseletet biztosít. Mindezeken túl a derék- és mellesnadrág a hozzá illő térdvédő betéttel megfelel az EN 14404 szabvány követelményeinek.

Verhetetlenül sokoldalú munkaruha

Image Dress munkaruháink

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás