Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

A kublermunkaruha.hu lett "Az év honlapja 2013" Ipari web kategóriában

   

Ipari web kategóriában a kazincbarcikai Kübler Hungary Kft. internetes portálját a kublermunkaruha.hu-t választották az év internetes honlapjának 2013-ban. A szakma legjelentősebb megmérettetésén a pályaműveket 25 kategóriában zsűrizték az e-kereskedelemtől, az oktatáson át, a vendéglátásig.

Örömmel tudatjuk Önökkel,  hogy ismét Kazincbarcikára került egy Év Honlapja díj.

2013. december 4-én, 19:00-kor kihirdették a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. A pályázatra idén 333 nevezés érkezett, rengeteg kiváló minőségű honlappal- közölte az MMSZ.

Ipari web kategóriában a kazincbarcikai Kübler Hungary Kft. internetes portálját a kublermunkaruha.hu-t választották az év internetes honlapjának 2013-ban. A szakma legjelentősebb megmérettetésén a pályaműveket 25 kategóriában zsűrizték az e-kereskedelemtől, az oktatáson át, a vendéglátásig.

Az év honlapja 2013: Ipari web kategória

A dédestapolcsányi kötődésű Design & System immár harmadik éve nyeri el a térség vállalkozásinak e rangos díj valamelyikét. 2011-ben a dédestapolcsányi Hotel Experience, 2012-ben a kazincbarcikai Borsodi Művészeti Fesztivál, majd idén a Kübler Hungary Kft. weboldalával.

Az idei díjakat ünnepélyes díjátadó keretében Varga István, a pályázat alapítója adta át. A díjátadó házigazdája pedig a MTVA-ból jól ismert Varga Edit volt.

Az eredményhirdetés során a gála ünnepélyes köszöntőjében Varga István az online marketingről a következőket nyilatkozta: "Sokkal nyitottabb, sokkal közösségibb világ felé haladunk. A jövőben tarolni fognak az új modellek, amelyben az 'X, Y és Z generáció' tagjai határozzák meg az erővonalakat. Ők már a neten élnek, és felrúgnak minden eddigi szabályt. A gyorsuló világban is megállják a helyüket és ők fogják diktálni a trendeket. A vállalatoknak erre a kihívásra kell reagálniuk, és fejleszteniük digitális stratégiájukat. Célunk, hogy a következő években az ilyen előremutató megoldásokat díjazzuk."

A Design & System által készített kublermunkaruha.hu weboldal pályázati anyaga a következő volt:

A pályázat címe:  A Kübler ma már több mint munkaruha

Marketing célok: Reggelente ritkán ébredünk fel úgy, hogy rámosolyogva a kedvesünkre ezt mondjuk neki: Drágám, de jó napunk van ma, vegyünk egy munkaruhát!:) Az interneten legkeresettebb termékek között még nem szerepelnek a munkaruhák, pedig emberek milliói használják, bármerre is járjunk, naponta kapcsolatunk van vele. E weboldal arculatának, megjelenésének a kialakításakor egyik szempontunk az volt, hogy rámutassunk: A munkaruha is lehet korszerű, divatos, szép, és praktikus.

Megbízónk, a Kübler Hungary Kft. Magyarország egyik legnagyobb munkaruhagyártója és kereskedője, és hazánk legnagyobb munkaruha exportőre. A piaci pozíciójának és rangjának megfelelően a többnyelvű online jelenléttel is e pozíció erősítésére törekszik hazánkban, és Európában egyaránt. A nagy múlttal rendelkező márka megújulásának egyik lépéseként új néven, új köntösbe öltöztettük weboldalukat, ahol a megújult tartalom mögött komoly informatikai fejlesztéseket is végeztünk. Ezek a fejlesztések az Ügyfeleik precíz és naprakész tájékoztatását hivatottak támogatni, amely egyaránt megkönnyíti üzleti kapcsolataik régi és új formáját.

A csupán néhány hetes, modern honlap a precíz és pontos tájékoztatásra építve, az iparágat érintő lényeges információkat, a munkaruhákat érintő szabályozásokat, alapinformációkat tartalmazza, továbbá a nagyvállalati és a KKV szektorral való B2B kereskedelmet, az e-kereskedelmet, valamint a közeljövőben induló B2C online kereskedelmet is támogatja. A webáruházban a Kübler Hungary összes ügyfele egyedi tartalommal és személyre szabott egyedi árakkal találkozik. A fejlesztés folyamatában átállítja meglévő ügyfeleit az online kapcsolattartásra, így az adminisztrációs terhek és költségek jelentősen csökkenhetnek. Fontos szempont volt a viszonteladói hálózat és a területi képviseletek maximális technikai támogatásának kialakítása, hogy a hagyományos kereskedelmi modellt alkalmazó partnerek is előnyt élvezhessenek, hatékonyabb, precízebb lehessen ez az értékesítési csatorna is. Megalapoztuk azt is, hogy a webáruházzal rendelkező viszonteladók a webáruházukba online, akár automatikusan átvehessenek adatokat, naprakész termékinformációkat. A weboldal mobil megjelenését egy régi, de ezen a területen még általunk nem tapasztalt technikai megoldással tettük még használhatóbbá, olvashatóbbá.

Célcsoport: Elsősorban a nagyvállalati és a KKV szektor szereplői

A pályázat elérhetősége: http://kublermunkaruha.hu

   

Kübler Hungary Kft.

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás