Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Elbűvölő megoldások: Pulsschlag Innováció

   

SMARTPOCKET

Voltak régen a normál zsebek – ma már a jobb- és balkezesek, az ipari dolgozók, a kőművesek, a műszerészek és még sokan mások jobban örülhetnek a zsebeknek, hiszen sokkal jobbak. Intelligens zsebeink nem csak helyet biztosítanak munkaeszközeinek, hanem az okos záródásnak köszönhetően könnyebb belenyúlni és kényelmesen elfér benne az összes szükséges dolog. Teszi mindezt természetesen az optimális kényelem megtartása mellett. Tegye próbára!

Elbűvölő megoldások: Kübler munkaruha


COMFORTZONE

Nagyobb mozgásszabadság, több lehetőség, jobb kényelem érzet – a komfort zóna minderről gondoskodik, hogy Ön munkája közben abszolút szabadon mozoghasson. Fókuszba kerültek a különösen igénybevett zónák a háta-, nyaki- és ujja részen, valamint a fontosabb és leginkább használatban lévő felületen. Az intelligensen elhelyezett varratok, az elasztikus mandzsetta és az ergonomikusan kialakított fazon gondoskodik a szenzációs kényelemről. Így élvezet dolgozni

HARDZONE

Erősítést keres? Akkor a Hardzone a legjobb megoldást jelentheti. A méltán híres CORDURA ® erősítőnk valamint kopásálló alapanyagaink mindegyike az igazán igénybevett helyeken erősítik munkaruháját. Teszik mindezt sikerrel, hiszen termékeink ezáltal különösen kopásállóak illetve szenny- és víztaszítóak. Mindezeken túl így Ön minden nap jól is néz ki. És mindez történhet bármely munkahelyzetben.

   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás