Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Együttműködő partnereink

   

A Kübler Hungary Kft. évente gyártott 300 ezer magas minőségű, kiváló munkaruhája partnereink közreműködésének is köszönhető. Ismerje meg Ön is azokat a partnereinket, akikkel már több éve sikeresen együttműködünk.

  OTOTEX Kft.

Az OTOTEX Kft. 1993-ban alakult. Tevékenységük olyan textilgyárak termékeinek magyarországi képviselete, akik kimagaslóan jó minőségű speciális felhasználási területtel bíró textileket állítanak elő. A magyar piac igényei szerint Európai Uniós és távol-keleti gyárak szöveteit kínálják, munkaruházat, formaruházat és egészségügyi konfekcionálás számára.

Partnerség: Alapanyag  |  Weboldal: www.ototex.hu

 

 

  Litoplan Kft.

SA Litoplan Kft. 1994 óta működő nyomdai vállalkozás, amelynek keretében ofszet technológiával nyomtatást végeznek. Széleskörű nyomdaipari ismereteiket és kapcsolataikat kamatoztatva, ruházati termékek és ajándéktárgyak szitázását is vállalják.

Partnerség: Nyomda  |  Weboldal: www.litoplan.hu

 

 

  Klopman International

1968 óta forgalmaz a Klopman poly / pamut munkaruha szöveteket Európába. A Klopman sikerének titka a szakértelem. A Klopman International teljesen elkötelezett a legjobb szintű személyes ügyfélszolgálat mellett.

Partnerség: Alapanyag  |  Weboldal: www.klopman.com

 

 

  Textura Kft.

A Textura csoport jelenleg piacvezető munkaruhaszövet forgalmazó Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban. Céljuk a legjobbnak, legnépszerűbbnek lenni a piac szereplői között.

Partnerség: Alapanyag  |  Weboldal: www.textura.hu

 

 

  Lockvent Kft.

A Lockvent Kft az emblémázás területén széles körben állnak az ügyfeleik rendelkezésére. Modern gépparkjuk és programjaik segítik ügyfeleik igényeinek igényes és pontos végrehajtását.

Partnerség: Emblémázás  |  Weboldal: www.lockvent.hu

 

 

  Fabrex Kft.

Tiszta pamut és kevertszálas munka- és védőruha anyagok széles választékát forgalmazzák. Kívánság szerint a rendelt anyagot házhoz szállítják Magyarország egész területén. Mottójuk: Megbízhatóság - Gyorsaság - Pontosság.

Partnerség: Alapanyag  |  Weboldal: www.fabrex.hu

 

 

  GLS Hungary Kft.

GLS Hungary - Minőségben piacvezető Európában, ez a GLS Hungary cégfilozófiája. Partnereiknek magas szintű csomagszállítást kínálnak: minőséget kiváló árakkal, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

Partnerség: Futárszolgálat  |  Weboldal: www.gls-hungary.com

 

 

   

Kübler Hungary Kft.

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás