Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Eco Plus Dress munkaruhák - Nagyszerűen kombinálható munkaruházat

   

A Kübler Eco Plus mindenhez illik. Amikor az erősség, funkcionalitás, szabad mozgás és optimális ár-érték arány számít, akkor a KÜBLER ECO PLUS a jó döntés.

Minden termék tökéletesen illik a meglévő KÜBLER választékhoz és ezért gond nélkül kombinálhatóak egymással. A rejtetten felvarrt gombok és húzózárak sokféle felhasználási lehetőséget biztosítanak.

Kübler munkaruha: Eco Plus Dress

DÖNTÉS A MINŐSÉG MELLETT.

KÜBLER ECO PLUS megerősített pamutból (65 % pamut, 35 % poliészter, kb. 270 g/m²) készül és ezért nagyon strapabíró. A magas pamuttartalom gondoskodik a legnagyobb kényelemről, a rejtetten felvarrt gombok és húzózárak pedig biztosítják a karcolásmentességet. A széles méretválaszték garantálja, hogy mindenki megtalálja a neki való KÜBLER ECO PLUS Dress ruháját.

Nagyszerűen kombinálható munkaruha

Eco Plus Dress munkaruháink

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás