Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Dynamic Dress munkaruhák - A mozgás szabadsága újra definiálva

   

A Dynamic Dress termékcsaláddal a KÜBLER a pamutból készült munkaruha egy új korszakát nyitja meg. Igazi innováció az általunk kifejlesztett Broken–Twill anyag -, mely rendkívül sűrű és sima felület. Kellemes viselet, mely azonban egyidejűleg szennytaszító is.

qwerqwerqwetrewqrtger

Kübler munkaruha: Dynamic Dress

A 3-szoros eltérő színű varratok általi kiváló megmunkálás teszi a Dynamic-Dress termékeket nagyon robusztussá és terhelhetővé. A 100% pamutból készült alapanyagot (kb. 295 g/m²) az igénybevett helyeken pamut bikolor-betétek erősítik, melyeket a mindenkori alapanyag színének árnyalatában tettünk be és ezáltal különleges arculatot kölcsönöztünk kollekciónknak.

Sportos idomrészek dinamikus-ergonomikus vonalvezetéssel biztosítják a modern megjelenést kiváló mozgásszabadsággal együtt. A még kényelmesebb viseletről a derékrészen lévő elasztikus betétek gondoskodnak, a Mesh-anyag és a váll- és ujja részen lévő szellőző nyílások javítják a megerőltető tevékenységek során a szellőzést.

A mozgás szabadsága újra definiálva

Munkaruha webáruház

   

Munkaruháink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás