Kosár (0) 0 Ft + Áfa
Nézetváltás

Corporate Fashion - Első pillantásra

   

Mit nyújt Önnek a Corporate Fashion? Azokat a munkatársakat, akik a vállalat arculatának megfelelő munkaruhát hordanak, "kint" gyorsan felismerik. Ezáltal az Image ruhát viselők szakértelmet sugároznak és a vállalat értékeit, hitelt érdemlően sugallják kifelé.

A Corporate Fashion figyelmet kelt. Növekszik a vállalat ismertségi foka. De a Corporate Fashion nem csak kifelé kölcsönöz a dolgozóknak különleges megjelenést: tudatosságot követel, egy vállalat része és ezzel a felelősség pozitív tudomásulvételét is jelenti. Az egyes dolgozókból egy csapatot kovácsol az egységes arculat szerint kialakított munkaruha.

Kübler munkaruha: Corporate Fashion

Corporate Fashion, az Ön CI ruhája
Az Ön reklámbrossúrái, céges dokumentumai és névjegykártyája természetesen az Ön vállalkozása arculatának megfelelő. Miért kötne kompromisszumot a dolgozói munkaruháját illetően? Ezért fektet egyre több vállalkozás hangsúlyt a külső és belső kommunikáció szerves részeként az egységes arculatra.

Öné a választás
A KÜBLERNÉL három lehetősége van arra, hogy a munkaruhából Corporate Fashion legyen – az individualizálás foka szerint, ahogyan szeretné. Szakértőink szívesen adnak tanácsot, hogy az Ön igényei alapján optimális Corporate Fashion elképzelést alakíthassák ki.

 1. Corporate Fashion azonnal szállítható: Ebben az esetben már csak az Ön emblémája hiányzik. Az egyik legnagyobb munkaruha szállítóként a KÜBLER a standard CI ruházat széles palettájával rendelkezik, mely raktárról szállítható. A széles forma-, szín- és alapanyag választékból Ön is bizonyára megtalálja azt az összeállítást, mely jól illik cégéhez.
 2. A KÜBLER kollekcióra alapozva: Önnel együtt kialakítjuk a meglévő modellekből, szabásmintákból és színekből az egyéni Corporate Fashion megoldást, mely megfelel az Ön igényeinek – a funkcionalitást, viselési tulajdonságokat, tartósságot illetően is. És nem utolsó sorban az Image-ben. Már csekély darabszámtól kínálunk kedvező költségű megoldásokat.
 3. Méretre szabva a KÜBLERTŐL: A Corporate Fashion sokkal több is lehet, mint egy felvarrt embléma a zakó zsebén. Ahhoz azonban, hogy pozitív érdeklődést keltsen, egyszerűen stimmelnie kell a színeknek, formáknak és szabásvonalaknak. És hogy dolgozója valóban meggyőződéssel viselje, a Corporate Fashion-nek kényelmesnek, tartósan viselhetőnek, könnyen kezelhetőnek kell lennie, és természetesen rendelkeznie kell ötletes funkcionális megoldásokkal a legkisebb részletekig. Mert a Corporate Fashion mindenekelőtt egy: a munkaruha. A mi specialistáink szoros együttműködésben Önnel megtervezik és realizálják az Ön cégspecifikus arculatát.
 • Emblémázás: A KÜBLER erős az emblémázásban is: Kölcsönözzön munkaruhájának egyéniséget és növelje ismertségét. A KÜBLER munkaruhák többféle módon emblémázhatóak logóval, márkajellel vagy névfelirattal.
 • Szitanyomott embléma: Egy alacsony költségű megoldás – különösen az egyszínű, hátméretű feliratokhoz.
 • Rávasalt embléma: Ezeket az emblémákat mi készítjük el és tesszük fel (vasalópréssel).
 • Hímzett embléma: Az Ön mintája alapján elkészül egy hímzőprogram. Ezután az emblémák felvarrhatóak vagy nagyobb darabszámú megrendelés esetén közvetlen a termékre is hímezhetőek.
 • Névfelirat: Standard szövött és szegett szalagra lehet a neveket hímeztetni. A minimális rendelhető mennyiség nevenként 6 darab.
 • Számítógépes hímzés: A számítógépes hímzőprogram nagy betűtípus- és méretválasztékkal rendelkezik, melyekkel a rendelkezésre álló alapanyagok hímezhetőek. Minimális rendelési mennyiség 6 darab.
 • Felvarrt: Feltesszük logóját a ruhára.
 • Egyedi közvetlen hímzés: Kérésére még tökéletesebbé tesszük munkaruháját a közvetlen hímzés által.
 • Fényvisszaverő csíkok elhelyezése: Ezzel a technikával tökéletesebbé tesszük munkaruháját. Szívesen adunk tanácsot! – felvarrás - felvasalás

Jó tudni: Az egyéni védőruházat (jólláthatósági, Kermel) hímzése vagy logózása után egy kiegészítő minősítést kell végeztetni. Egyéb esetben az eredeti minősítés hatályát veszítheti.

   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler Hungary Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét, Pécs, Szekszárd, Szeged

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

A Kübler Hungary Kft. aktuális állásajánlatai

Aktuális állásajánlataink

A Kübler Hungary Kft. jelenleg több mint 200 munkavállalót alkalmaz. Cégünkben az alkalmazott technológia magas színvonalának, munkatársaink képzettségének köszönhetően magas minőségű, kiváló munkaruhák készülnek. Cégünknél jelenleg nincs aktuális állásajánlat, de természetesen szívesen fogadjuk az új jelentkezőket. Pályázatát, önéletrajzát postán a központi elérhetőségünkre, vagy elektronikus formában is elküldheti.

Kübler HR kapcsolat Kübler - több, mint munkaruha
Hírlevél feliratkozás